A SIMPLE KEY FOR VERIFICARE SERIE SASIU UNVEILED

A Simple Key For verificare serie sasiu Unveiled

A Simple Key For verificare serie sasiu Unveiled

Blog Article

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Pentru a te asigura că totul este în regulă când intenționezi să cumperi o mașină de ocazie, verifică dacă numărul VIN sau seria de șasiu este aceeași în toate locațiile enumerate mai sus. De asemenea, cu ajutorul numărului VIN poți afla istoricul mașinii de ocazie printr-un raport comandat on line pe Automoli.

podea pasager sau lângă scaun cantul ușii de pe partea șoferului colțul stânga jos al parbrizului digicam motorului elementul din spatele roții față-dreapta capătul din față al caroseriei prepareșa separatoare dintre motor și cabină pragul de pe partea pasagerului elementul din spatele roții dreapta-spate

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Seria este compusa din 17 caractere si nu poate contine literele O, I sau Q, pentru a nu exista confuzii de citire. Practic unde avem impresia ca este litera "o" este de fapt cifra zero, in loc de litera "i" este de fapt cifra 1 si in loc de litera "q" este de fapt cifra zero.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Pentru ca mașina pe treatment te pregătești să o cumperi să funcționeze impecabil pentru cât mai mult timp, ai nevoie de PIESE de calitate, la cele mai convenabile prețuri. Descoperă gama noastră variată, cu repere noi, disponibile cu livrare!

 Datele din treatment este compus un număr VIN sunt organizate pe grupuri, iar o verificare a numărului de identificare a vehiculului îți poate oferi multe informații despre mașina căreia i-a fost alocat.

În același timp, o idee bună ar fi să anunți autoritățile pentru a semnala că cineva încearcă să vândă o mașină furată.

La majoritatea autoturismelor, este posibil să găsiți numărul VIN în partea din față a tabloului de bord al șoferului. Cel mai bun mod de a-l vedea este să priviți prin parbriz din exteriorul mașinii. Puteți găsi, de asemenea, numărul VIN pe stâlpul ușii laterale a șoferului.

VIN/serie sasiu sunt gravate pe cadru sau pe o parte take care ofă a vehiculului.. În prezent, la multe modele apasa aici de mașini serie sasiu este plasată și pe partea inferioară a parbrizului, pe partea șoferului. Este o locație foarte utilă, ceea ce encounter un acces quick la acest ingredient important al fiecărei mașini. Aici, am enumerat doar cele mai populare locuri în treatment se găsesc plăcuțele care conțin serie sasiu. La mașinile diverșilor producători se găsesc în alte locuri, cum ar fi pe plăcuța de pe podea portbagajului sau pe unul dintre stâlpii din spate.

În prezent exista o serie de portaluri ce pun la dispoziție astfel de servicii. În spatele acestor instrumente sunt echipe de specialişti, treatment au acces la bazele de date internaţionale şi care vin cu răspunsuri clare, ferme legate de maşina care prezintă interes.

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de service: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​

Report this page